En skön undersökningsstol hos tandläkaren

När man går till tandläkaren får man sitta i en undersökningsstol som är bekväm. Så bekväm att många skulle kunna ta en liten tupplur i den. Undersökningsstolen har flera bra, olika finesser.

För många så är besök hos tandläkaren inte speciellt roligt. En del har det till och med så jobbigt att de lider av skräck inför att gå till tandläkaren, så kallad tandläkarskräck. Men en sak som man i alla fall kan vara säker på när man går till tandläkaren är att man får sitta och ligga bekvämt för en stund. I en undersökningsstol hos tandläkaren är det till och med många som somnar, tar en liten tupplur liksom. Undersökningsstolen hos tandläkaren är väldigt skön och bekväm att både sitta och ligga i. Den har många olika bra finesser och egenskaper som gör den perfekt för tandläkaren.

Höj och sänkbar undersökningsstol hos tandläkaren

När tandläkaren behöver undersöka sina patienter så är det också väldigt viktigt att höjden är rätt inställd. I en undersökningsstol kan man därför både höja och sänka stolen så att tandläkaren eller tandsköterskan kan göra sitt arbete i en bra höjd. Annars skulle det vara väldigt svårt att komma åt samt att tandläkaren skulle antagligen få väldigt ont i kroppen till slut. En undersökningsstol är anpassad på så vis att arbetet med patienterna ska flyta på så bra som möjligt. Ryggstödet är höj- och sänkbart och nackstödet går att ställa in så att patienten ligger perfekt i undersökningsstolen under hela besöket.

28 Jan 2022

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.