Snygg skalfasad i Stockholm

Skalfasad för fina tänder är möjligt på klinik i Stockholm. Något som kan skapa en fin tandrad oavsett om man har missfärgade tänder, tänder med sprickor eller om en tand oturligt gått av.

Det var frustrerande att ha så fula tänder, tänkte Tina när hon såg sig i spegeln. Egentligen var det inte så illa men hon önskade ändå att hon kunde fixa till dem. Men vad kunde få både de missfärgade partierna och den spruckna tanden att försvinna som i ett trollslag?

Hon önskade att något skulle dyka upp, vilket givetvis innebar att det gjorde det. I en broschyr hos frisören låg den plötsligt. Reklam för en tandklinik i Stockholm som gjorde skalfasader.

Skalfasaderna fixade allt

När färgen satt i håret passade hon på att ringa till kliniken och boka tid. Veckan därpå var det dags och hon kom till kliniken med pirr i magen. Första besöket var en konsultation då hon skulle bestämma om hon ville gå vidare. Nästa gång tittade tandläkaren på hennes tänder och tog fram en färgkarta för att se vilken vit nyans som passade just hennes. Avtryck togs och tändernas avtryck togs eller rättare sagt scannades. Av dessa skulle det skapas tunna porslinsfasader som till sist skulle sättas fast i emaljen på hennes egna tänder.

Tina såg sig i spegeln och möttes av sitt eget bländande leende. Tänderna var vackert vita och raka som en filmstjärnas. Det enda hon funderade på i detta ögonblick var om hon någonsin skulle kunna stänga munnen och sluta le. Läs mer om skalfasaderna på denna sajt: skalfasadstockholm.se

7 Mar 2022

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.