Estetisk tandvård kan ge dig ett enastående leende direkt

Med hjälp av estetisk tandvård kan man få det perfekta leendet man har gått och längtat efter i flera år och det går på nolltid. Till exempel med en skalfasad får man ett resultat direkt.

Att ha missfärgade och ojämna tänder kan få en att le och skratta mindre eftersom det kan kännas pinsamt. Detta i sin tur leder till att man kan få det svårt i sociala sammanhang och man kanske därför börjar att dra sig undan. Om du känner igen dig i detta så finns det saker du kan göra för att le bekymmersfritt igen. Du kan prova på att bleka dina tänder hemma, och det finns flera alternativ att välja på och i olika prisklasser. Om du väljer att bleka tänderna hemma så kan du få vänta en tid innan du ser det resultat som du önskar.

Hos tandläkaren

Du som vill ha ett snabbt resultat kan istället utföra en tandblekning hos tandläkaren och då kommer tänderna att bli vita på en gång. Hos tandläkaren så bleker man tänderna med hjälp av skenor som sätts på tänderna som har ett blekmedel i sig och detta blekmedel aktiveras med hjälp av laser.

Ett annat alternativ för vita och jämna tänder är en skalfasad och behöver du en skalfasad i Göteborg så kommer du hitta många bra aktörer i den staden. En skalfasad är ett litet hölje i porslin som man fäster på tänderna och därför får man ett enastående resultat på direkten.

29 Mar 2021

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.