Få ett vackert leende med estetisk tandvård

Vill du få ett vackert leende utan krokiga tänder så kan estetisk tandvård vara det du ska satsa på. Med estetisk tandvård kan du få raka tänder eller bli av med dina missfärgade tänder.

Med estetisk tandvård är det möjligt att rätta till flera saker som du kanske är trött på, till exempel så kan du slippa krokiga och missfärgade tänder. Om du har missfärgade tänder så kan det vara på grund av det du äter och dricker så det vore bra om du ser över din kost. Du kan till exempel dra ner på kaffe och rödvin för de är riktiga bovar när det kommer till missfärgningar. Du bör också sköta den dagliga rengöringen med tandborstning och tandtråd.

Om du vill ha hjälp med missfärgade tänder så kan du utföra en tandblekning hos en tandläkare som erbjuder estetisk tandvård. Om du har krokiga tänder som du vill göra något åt så finns det en mycket smidig metod som reglerar tänderna och det är invisalign.

Hur fungerar invisalign?

För att starta en behandling med invisalign så börjar du med att boka in en tid hos en tandläkarmottagning som utför estetisk tandvård och specialister på invisalign i Stockholm kan du till exempel hitta på nätet. Hos tandläkaren tas skenor fram med hjälp av röntgen och dessa skenor reglerar din tandrad. Behandlingen är helt osynlig eftersom skenorna är transparenta. De är lätta att ta ut när du äter mat eller borstar tänderna och oftast är behandlingen klar inom 3 månader.

19 Mar 2021

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.