Få vitare tänder med en tandblekning

Är du en person som alltid haft problem med att hålla dina tänder vita och blanka? Då är du inte ensam. Testa på att få tänderna blekta hos en professionell tandläkare och få ett snyggt, vitt leende.

Tänder är inte alltid vita

Tro det eller ej, men alla människor har olika färg på sina tänder.. Man antar att tänder naturligt är vita, men det är vanligt att de faktiskt skiftar åt det mer gulaktiga hållet. De kan även skifta i andra färger, såsom brunt, blått och grått. Vanor som rökning, snusning och dålig tandborstning kan även det påverka tändernas färg och gör att de ser gulaktiga ut. Som tur är finns det hjälp att få om du känner att du inte trivs med dina tänders färg. Genom att göra en tandblekning hos en professionell tandläkare så kan du få vitare tänder på bara några timmar, oavsett hur dina tänder ser ut.

Hur går en tandblekning till?

Det finns olika sätt att bleka tänderna på. Man kan göra en tandblekning hos sin lokala tandläkarklinik. Om du bor i Sundbyberg kan du göra en tandblekning i Sundbyberg. Innan du bleker tänderna får du komma in på undersökning för att se till att dina tänder är i rätt skick för att genomgå behandlingen. När man bleker tänder så används ett starkt medel, som eventuellt kan vara skadligt om man har befintliga hål eller andra tandskador. Efter att tandläkaren gjort en undersökning och godkänt dig för tandblekning så genomförs behandlingen.

28 Jan 2021

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.