Finns där för dig

När du är i akut behov av en tandläkare finns det kliniker som erbjuder dig det. Det är inte svårt att hitta och kontakta en akuttandläkare i närheten, för dina tänders skull bör du inte vänta.

Vi alla är i behov av att gå till tandläkare med jämna mellanrum. Åtminstone en gång per år bör man låta en specialist på tänder se över dem. Detta för att hålla tänderna i bra skick och direkt behandla problem som uppstår.

Givetvis gör du en stor del redan i hemmet för dina tänder. Att sköta deras hygien och inte äta eller dricka för mycket med socker i är en bra början. Trots detta räcker det inte alltid till. Man kan få en plötslig tandvärk, eller så skadar man sig och behöver akut tandvård. Då kan man behöva kontakta en akuttandläkare i Malmö.

Hitta en klinik

Det kan kännas som en djungel när man letar efter rätt klinik att vända sig till. Men det behöver det inte vara. Man kan ta hjälp av andras rekommendationer, och många kliniker har även hemsidor man kan kolla på för att underlätta valet.

Vad föredrar du, att gå till en mindre eller större klinik? Vill du ringa in och boka, eller vill du kunna boka via hemsidan? När det är akut är det inte alltid man hinner fundera så länge, men det är viktigt att man känner sig trygg med sitt val. Kliniker hittar du genom en enkel sökning på nätet där du får fram olika förslag nära dig.

25 Feb 2021

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.