Letar ni efter en tandläkare i Solna eller i dess närhet?

Letar ni efter en lugn och skicklig tandläkare? Kanske någon som alla i familjen kan gå till och som även är bra med barn? Att hitta en tandläkare i det närområde som man bor är guld värt.

För de flesta barnfamiljer är det ofta svårt att få tiden att räcka till. Att då kunna sköta viktiga besök hos tandläkare i Solna eller i något annat närområde som man bor i och slippa åka in till centrum underlättar mycket. Är barnen dessutom lite större kan de enkelt själva ta sig mellan skola, tandläkare och hemmet. En stor trygghet både för barn och vuxna. Skulle man dessutom någon gång behöva ett akut tandläkarbesök underlättar det mycket att ha sin tandvårdsklinik i det område som man bor i. Dessutom håller tandläkarklinikerna i Solna öppet även under semestrar och kan därför erbjuda kvalificerad tandvård året om.

Kvalitativ tandvård till rimliga priser

I Solna och dess närområden finns det flera bra tandvårdskliniker som håller hög kvalitet och det till rimliga priser. Där kan man också få hjälp med tandhygieniska behandlingar och estetisk tandvård som exempelvis, tandställning och implantat. I Sverige har man rätt till kostnadsfri tandvård till och med det år som man fyller tjugotre. De flesta kliniker i Solna och dess närhet är anslutna till tandvårdsförsäkringen vilket gör att man som vuxen har möjlighet att få ett statligt tandvårdsstöd. För många är det känsligt att gå till tandläkaren och att då alltid få samma tandläkare och slippa se nya ansikten betyder mycket. På de lokala klinikerna i Solna har man därför alltid en personlig tandläkare. Detta innebär också att tandläkaren alltid är väl insatt i den tandstatus som man har och enkelt kan sätta in rätt åtgärder redan från början.

Alltid samman tandläkare och en personlig behandlingsplan

Vid första besöket på tandvårdskliniken i Solna görs en grundlig undersökning av både tänder, tandkött och slemhinnor. Har man tidigare gått hos en annan tandläkare för behandling är det viktigt att tala om vad som gjorts. Utefter undersökning, röntgenbilder och samtal om eventuellt upplevda problem ställs sedan en diagnos och man sätter ihop en behandlingsplan. En av fördelarna med att gå till en tandläkare i Solna eller dess närområde är att det blir lättare att anpassa tandläkarbesöken efter ett arbetsschema och andra måsten. Man hinner med både tandläkarbesök, hämta barnen och att handla mat på vägen hem från jobbet.

10 Jul 2020

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.