Nära till tandläkaren

Bor man i Stockholm har man alltid nära till en tandläkare. Välj en som du kan ha förtroende för och som gör allt för att du ska trivas i stolen. Att du får specialistvård också är bara härligt.

För den som inte gärna går till tandläkaren kan steget dit vara långt, även om det finns fantastiska tandläkare bara runt knuten. Att välja sin egen tandläkare i Stockholm kan kännas svårt, men man får tänka att de har stor vana vid alla sorters tandproblem, och de har pedagogisk förmåga att ge trygghet åt sina patienter.

Från akutfall till skönhetsingrepp

En tandläkare ser det mesta i sitt jobb. Vissa patienter kommer dit med fula tandstumpar, hål i de tänder som finns kvar och ett miserabelt bett. Inte sällan har folk svår tandvärk och behöver hjälp direkt. Sedan finns det folk som är pedantiska med borstning och tandtråd och redan har perfekta tänder, men som bara vill ha dem vitare. Allt från rotfyllningar till skalfasader är vardagen för en tandläkare, och man påstå att det är en specialist man besöker när man går in på tandläkarpraktiken.

Du behöver inte skämmas eller vara orolig, oavsett hur det ser ut i din mun. Tandläkaren använder sina specialistkunskaper för att hjälpa dig. Han eller hon bemöter dig vänligt och förklarar de olika alternativen du har att välja mellan. Saknas det tänder, kan man göra implantat så att man får en fin tandrad, och sitter tänder tokigt kan man dra ut dem eller korrigera dem med en skonsam bettskena. Varje patient är unik, och det finns mycket som tandläkaren kan göra för att du ska få ett fint leende.

Du får trygg och säker hjälp

Det tryggaste är att ha en tandläkare man brukar gå till, en som vet vad som är gjort tidigare i din mun. Men om man är nyinflyttad i Stockholm får man leta upp en ny tandläkare som man trivs med. Du hittar lätt din favorit, en som du kan återkomma till varje gång du får något problem i tänderna. Det kan exempelvis vara akut krångel med visdomständerna. Efter en lagning kan det ibland isa i en tand, och det är lätt att tro att tandläkaren har gjort fel. Men det kan bero på att tänderna då är extra känsliga, och det kan räcka med en enkel pensling på tanden, så är problemet ur världen. Kontakta din tandläkare med förtroende och missa inte ditt nästa tandläkarbesök. Här kan du läsa mer om tandläkare och hur du kan få hjälp: https://solnadental.se/

21 Jul 2020

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.