Så gör du en bra tandläkare ännu bättre

Hur har du det med munhälsan? Är du stolt över ditt leende eller undviker du helst att le alls? Fina eller perfekta tänder behöver underhållas och är värda att tas om hand för att hålla längre.

En riktigt bra tandläkare har koll på det senaste inom tandvård och olika implantat och tekniker. Vad fyller hen hålen med? Vad får du för förslag när du måste ersätta en eller flera tänder? Hur är kunskapen om de senaste nya lösningarna i branschen? En riktigt bra tandläkare samarbetar med tandtekniker som har exceptionellt bra koll på allt nytt och vad som är bäst på marknaden. Vilken typ av proteser och implantat som passar vilken kund och vilket material som blir allra bäst. Du kan känna dig extra nöjd med din tandläkare om du vet att hen samarbetar med de främsta i branschen och erbjuder dig det senaste.

Låga priser och hög kvalitet

Inom tandvården produceras många produkter i Kina som ligger långt framme på området. Olika typer av keramiska implantat och proteser kan tas fram via CAD-/CAM-teknik vilket förbättrar kvaliteten och möjliggör förkortade leveranstider. Genom att samarbeta med tandtekniker kan du som tandläkare vara trygg med att du får nöjda patienter. Och om du som patient vet att din tandläkare samarbetar med tandtekniker i framkant så kan du se det som en kvalitetsstämpel i sig. Trygghet med bra kvalitet till bra priser och alltid det bästa på marknaden. Vid akuta problem så kan firman även tillverka produkter på plats i Sverige och spara in på leveranstiderna.

Alla möjliga lösningar och modeller

Har du som kund koll på alla möjliga lösningar som en tandläkare har att tillgå när de vill bättra på eller laga ditt leende? Självklart har du inte det. Endast de bästa av tandläkare har så bred koll att de vet allt som finns. Samarbetar de med tandtekniker så sker beställningar och kommunikation till stor del online. Tandläkaren bedömer vilken produkt/lösning du som kund behöver (de rådfrågar vid behov tandteknikerna) och sedan fotograferas dina tänder och ditt bett digitalt och skickas till produktion. Även färgskalan för din protes mäter tandläkaren och skickar smidigt digitalt så allt ska stämma så bra det bara går när leveransen av din nya krona, brygga eller bro kommer. Idag finns till och med genomskinliga tandställningar som justerar trånga, glesa eller sneda tänder på ett smidigt och vackert sätt.

3 May 2020

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.