Ta hand om din mun

Är du en av dem som undviker tandläkare och är rädd att få tandvård? Var inte det! Du har allt att vinna på att sköta om din mun och det finns flera tandvårdskliniker som gärna hjälper dig.

Munnen och tandhälsan spelar stor roll för hur vi mår. Att äta när det gör ont eller hålla handen för munnen när man pratar och skrattar är saker som påverkar livet negativt. Det är därför det är så viktigt att ta hand sig själv och besöka tandvården regelbundet. Men ibland kan det kännas överväldigande att boka in det där tandläkarbesöket eller att höra av sig till tandhygienisten. Då är det tur att det finns tandvårdskliniker som erbjuder besökstider på kvällar och helger.

Förebyggande tandvård och snabb hjälp

Ett gott råd är att välja en tandvårdsklinik som kan hjälpa till med både allmäntandvård och specialisttandvård. Ibland är olyckan framme och då är det skönt att veta att all tandvårdshjälp finns på samma ställe.

Tandvård finns i hela Sverige och behöver du tandvård i Malmö finns det flera kliniker som kan hjälpa dig. Så välj klinik med omsorg och var noga med att du känner dig väl bemött. Att gå till tandläkaren handlar om så mycket mer än att bara laga hål och ta hand om det som redan är sjukt. Din tandläkare kan ge massor med råd och tips som gör att du håller tänderna hela och tandköttet friskt. Många gånger handlar det om att hitta rätt rutiner och rätt tandvårdsprodukter. Det kan en bra tandvårdsklinik hjälpa dig med. Hitta mer info om tandvård på denna sida: tandvårdmalmö.nu

18 Feb 2021

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.