Vill du ha perfekta tänder?

Utan att behöva genomgå ett alltför stort ingrepp kan man idag få till de perfekta tänderna och ett vackert leende. Med hjälp av skalfasader får du ett bländande leende på ett litet kick.

Är du intresserad av att sätta in en skalfasad i Malmö? Det blir mer och mer vanligt att fixa till sina tänder så att de ser helt vita och perfekta ut. Med hjälp av skalfasader kan detta ordnas.

Skalfasader kan egentligen vem som helst skaffa. Men det passar extra bra för den som har fått sina tänder missfärgade av exempelvis kaffe eller om tänderna är väldigt ojämna. Att skaffa skalfasader är en enkel och relativt snabb lösning som inte innefattar stora ingrepp i munnen. Alla vill vi väl ha ett perfekt och vitt leende, eller hur?

Hur fungerar skalfasader?

En skalfasad är som ett tunt hölje som fästs fast på din egen tand. Den kommer både se ut och kännas som en riktig tand. För att kunna fästa fast dessa fasader på tänderna så behöver man slipa lite grann på den egna tanden. Detta görs för att skalfasaderna ska fästa ordentligt.

Har man problem med gula och missfärgade tänder så är skalfasader alltså ett ypperligt alternativ. Det kostar visserligen en hel del. Men för den som lider av sina tänder så är det verkligen värt pengarna i slutändan. Det kan kosta mellan sex och nio tusen kronor att fästa skalfasader på tänderna. Det kan variera beroende på var man gör det och hur många tänder man vill ha skalfasader på.

13 Mar 2021

Välkommen till Allt om tandvård – din Guide till allt som rör tandvård, munvård, tandläkare och priser! Här får du råd om hur du bäst tar hand om dina tänder; både estetisk och medicinsk tandvård.